mandag 23. mars 2009

Besøk av lillebror!

I helga har min kjære lillebror vært på besøk og hjulpet oss med å bære masse tunge ting! Jeg begynner å se lys i enden av tunnelen nå, faktisk. Men så har vi gått gjennom alt av skuffer og skap den siste uka. (eller det er bare småtterier som gjenstår nå!) Skjønner ikke hvorfor vi ikke har hatt en sånn stor-opprydding før egentlig... Fra nå av skal det kastes noe for hver gang noe nytt kommer i hus, det er nå bra sikkert!! Ble iallefall et kjempestort bål av "gamle"-møbla. En noe skeptisk Aica passet på at flammene holdt seg der dem skulle være. Jeg ble nesten litt redd her en stund, for sambo gikk og leita etter ting for å kaste på bålet.. så jeg følte nesten at verken dataen eller kameraet var trygge utenfor mine hender.. hehe.. Prøvde å scrappe litt igår, men det er så mye annet så distraherer meg for tiden så det var bare å gi opp. Håper ting roer seg fremover så jeg kan kose meg med scrapping og designing igjen! Må si jeg savner det for tiden!

Verdens beste lillebror og verdens herligste hund! :)

tirsdag 17. mars 2009

Litt scrapping og vår-rydding!

Jeg er så heldig å være på Kjersti`s ct-team, og hun har kommet med et herlig vårkit! Se bare her:

Du finner det her! Og her er 2 lo`er jeg har laget med det:


Har ikke blitt tid til så mye scrapping i det siste... Driver med en skikkelig vår-opprydding i huset for en gangs skyld! Og det er ikke småtterier som har blitt kasta så langt... og mer skal det bli! Godt å bli kvitt rotet som har samla seg opp gjennom åra.. Blir jo plass til noe nytt da! ;)
Hadde besøk av den eldste av småbrødrene mine i helga, det var skikkelig koselig! Da han skulle dra så la han gummi-grisene til bikkja oppå sekken sin, og gjett om frøkna vår våkna da ja. Hun tok sporenstreks begge grisene med seg i senga si som dere ser: (for dere som lurer; ja, hun er "enebarn", hehe)

onsdag 11. mars 2009

Kan våren snart komme eller?

Idag titter faktisk sola frem, og det er 5-6 varmegrader ute! Håper snøen forsvinner og at det ikke kommer noen ny snø fremover. Må si jeg er rimelig lei av å måke og fryse fingra av meg. Har ikke scrappet på flere dager nå, så det blir vel ekstra gøy når jeg tar meg tid til det igjen! Kan bli for mye av det gode innimellom, og da er det godt med en liten pause. Har jo nok å henge fingra i her i huset, bare man åpner øynene.. hehe..

søndag 8. mars 2009

Mindre data?!

Ja, jeg prøver å trappe ned databruken, så jeg kanskje får gjort andre (mer) fornuftige ting her i huset. Den beste måten er å la være å i hele tatt slå den på! hehe.. (Så ingen bekymring om jeg er mindre aktiv enn jeg pleier!)


fredag 6. mars 2009

Mine to nyeste kit -og freebier!

Som tidligere nevnt så designer jeg litt innimellom også for Datascrapping.no, så dersom du vil sjekke ut mine produkter så finner du dem her!
Mitt nyeste kit "Odin" er oppkalt etter golden retriveren Odin, som vi finner noen flotte lo`er av i galleriet på datascrapping.no! Hans eier etterlyste et katte/hunde-kit, og slik ble mitt resultat:

Har også laget en liten freebie til kitet, den ser slik ut:

Til valentines day kom dette flotte kitet, kalt I Heart You:
Og en matchende acrylic-alpha såklart:
Og her er en gammel freebie, for de som måtte være interessert:

torsdag 5. mars 2009

Endelig scrappeblogg på meg også!

Da har jeg omsider tatt meg tid til å opprette en egen scrappeblogg. Etter at jeg ble bitt av scrappebasillen så har hjemmesida vår blitt nedlesset av scrapperier. Og det er jo ikke bra, siden den i utgangspunktet skulle være en skryteside av vår herlige hund! Planen er å få flytta hit det som er scrapperelatert etterhvert.
Frøkna vår poserer som den stjerna hun er ;) Hun fikk nemlig plass i mars-utgaven av The Daily Scrapper!