lørdag 31. oktober 2009

"Color it!", "November Dream" og enda en template!

K.a.t Designs har kommet med 2 freshe kit! Jeg anbefaler deg at du sjekker dem ut på http://www.scrapscandistyle.org/!
Her er "Color it!":
Og en lo jeg har laget med dette kitet:

Og så et kit som heter "November Dream":
En lo laget med dette kitet:
Og dersom du likte oppsettet på den siste layouten min, så kan du laste ned templaten her!

Enjoy! Og takk for titten! :-)

fredag 30. oktober 2009

Crazy Template 3

Nå er det jammen meg ikke lenge før trærne står nakne her i storbyen. Jeg har funnet frem stilongs, lue og hansker, og vinterjakka selvfølgelig. Men fysj så kaldt det skal være, hadde jeg kunnet bevegd meg med trippel lag med alt av klær, så hadde jeg jammen tatt det på meg!! Aica derimot, nyter den friske lufta og leker som en valp med alt løvet på bakken.. Hun er nok den eneste her i huset som gleder seg til snøen kommer!

Her er en ny template dere kan kose dere med! Den er laget til templateutfordringen for november på www.datascrapping.no!

Den kan lastes ned her!

lørdag 24. oktober 2009

Høst-tema på Fotoverden

Titta innom Fotoverden og la merke til at fristen for konkurransen med temaet "Høst" nærmer seg med stormskritt. Så da var det bare å plukke ut noen bilder fra noen av de fine høstturene jeg har hatt med pelsdåtten vår i det siste! De brune tegningene hennes matcher jo de få bladene som er igjen på trærne i disse dager.

tirsdag 6. oktober 2009

Template Freebie

Jeg har hatt så lite inspirasjon i det siste, derfor blir det dårlig med scrapping, designing og blogg-oppdateringer. Beklager så mye, håper det tar seg opp etterhvert! Kan jo slenge ut et bilde av sjarmtrollet vårt, Aica! Er det noen som får meg til å smile og le så er det henne, til og med på dem verste gråværsdagene mine :) Se bare så skjønn:

Har ikke ligget helt på latsiden da..
Her er en morsom template dere kan bryne dere på:

Den finner du her! Enjoy!