søndag 29. november 2009

Min første award og en liten freebie!

Gjett om jeg er stolt som en hane eller?! Tenk, min første award! Ble nesten litt satt ut jo, for jeg er ikke akkurat den ivrigste bloggeren (ei heller blant dem mest kreative når det gjelder skriblerier!) Men tusen tusen takk Linda! Sjekk ut den koselige bloggen hennes: Lindas stille stund!

Og jeg sender awarden videre til den mest kreative sjela jeg vet om, anbefaler alle å titte innom bloggen hennes (men husk å ha god tid bare, for der er det mye inspirerende!)
Frk. Foslis Univers
Prøvde meg på en liten photoshoot med pelsdåtten vår idag. Tenkte jo jeg skulle lage julekort og greier, men bikkja hadde helt andre planer som dere ser på bildet. Ikke et eneste bilde uten grimase! Ikke et eneste bilde hvor hun ikke tydelig uttrykker sin misnøye med å bære nisselua på hodet.. Får prøve igjen en annen dag, hehe!
Og så en liten template-freebie for alle scrappegale der ute! Den kan lastes ned her.
Takk for titten, ha en fortreffelig 1.søndag i advent! :-)

Today I recieved my first blog-award! It made me so happy and proud! Wow!!
And I had a photoshoot with our dog because I`m planning to scrap a christmascard. But as you see on the photo, she wasn`t very pleased with wearing a santa hat! I think I have to try again another day.. I`ve also made another template for you to play around with! Download here!
Have a nice 1. Sunday of Advent :-)

lørdag 28. november 2009

Borte bra -men hjemme absolutt best!


Da har vi hatt en herlig tid i Nord-Norge, men jeg må innrømme at det var veldig godt å komme hjem også! Nå gleder jeg meg til å pynte og bake til jul! Og ikke minst shoppe litt julestæsj! Man får vel aldri nok av det vel? Men adventspakke-prosjektet mitt tror jeg at jeg glemmer i år, har nok å henge fingra i for tida (-så nok en gang er moralen å starte med juleforberedelsene tidligere..hehe)

Aica har vært helt skutt siden vi kom hjem.. Den lange bilturen tar på ei svært rutinepreget rottweilerfrøken. Hun halter fremdeles, så vi må nok enda en tur til dyrlegen om det ikke blir noen bedring de nærmeste dagene. Vi får bare krysse fingra for at det er kurerbart, og ikke noe alvorlige greier ;-)

Og så har jeg laget en liten freebie til dere (ikke noe template denne gangen), slik ser den ut:

Den kan lastes ned her! Ha ei fin helg!

This time I`ve made an simple alpha for you, I think it turned out pretty cute! You can download the alpha here! Have a nice weekend!

søndag 22. november 2009

Søndagskos og risbollebaking


Siden jeg er så fryktelig glad i sjokolade, så er det kanskje heller ikke så rart at jeg elsker risboller! (sånne saftige sjokoladeboller med puffet ris!!) Og det er noe jeg lenge har hatt lyst å lære meg å lage. Så idag fulgte jeg nøye med bestemor på kjøkkenet, og lærte meg fremgangsmåten! Gleder meg til å smake på resultatet senere ikveld :-)
(trolig det eneste bildet av meg i forkle..hehe)

Ja, så var det denne pelsdåtten vår da.. Igår hadde hun raptus på den ganske så fullstappa stua til bestemor og bestefar. Mattene omtrent sto oppetter vegga da jeg omsider greide å stoppe henne. Og gjett hva som fikk roet henne ned? En pepperkake! Håper foten hennes blir bra snart for det er forferdelig vanskelig å holde henne i ro... Bestemor fant frem noen sølvglitrende leggingser tidligere idag, og som du ser på bildet over måtte jeg bare ha en liten photoshoot med voffsen!

Her er en ny template, ha en koselig søndagskveld!

Thanks for all your comments on 4shared, I really appreciate it! :-)
Here is another template for you!
Download here!

fredag 20. november 2009

Førjulsferie oppi nord

Så deilig det er å hilse på familien min igjen! Det er faktisk 2år siden jeg var her oppi nord sist. Og jeg skjønner jo hvorfor når jeg oppdager hvor uendelig langt det er å kjøre.... Ikke er jeg spesielt glad i å kjøre bil heller! Men når man er kommet vel frem, så er heldigvis alt glemt, og man bare nyter stillheten og roen som man finner i det herlige naturlandskapet rett utenfor dørstokken. Og så har jeg plutselig noe annet å ta bilde av enn denne svarte pelsdåtten vår!
Nydelig kveldsutsikt! Merker at det blir mye kjappere mørkt her i nord nå vinterstid...

Aica har fått gått løs på flere t-skjorter mens vi har vært her. Hun er jo så full av energi, men har fått streng beskjed fra dyrlegen om å holde seg i ro pga. en halt forlabb! Er ikke bare bare å holde ei spretten rottweilerfrøken rolig skal jeg si dere..

Elg har vi også sett, er så mange av dem her på øya... Vi så faktisk tre stykker sammen denne gangen, men det var så vanskelig å få bilde av dem alle siden det var så mørkt ute!

Og så har jeg en template-freebie, som dere kan kose dere med i helgen!
Den kan dere laste ned her!

I`m at the moment on vacation in my hometown in northern Norway. Visiting family before christmastime. I have already taken a lot of photos (some of them posted above), now that I have other motifs than our cute rottie! Have a nice weekend :-)
Thanks for your visit! Here is a new template-freebie, enjoy!
:4shared:

torsdag 19. november 2009

"Twinkle Twinkle"

Enda et nytt kit fra k.a.t Designs! Mini-kitet "Twinkle Twinkle" passer utmerket nå som snøen snart legger seg. Sjekk de flotte elementene:
Denne har jeg laget av dette mini-kitet:
Sjekk ut bloggen hennes davel! Der finner du freebier til dette kitet!
Funderer litt på om jeg skal begynne å tilføye blogg-innleggene på engelsk også, men jeg er nå litt i tvil. Hva synes dere?

onsdag 18. november 2009

Daydreams and Fantasies!

k.a.t Designs har kokt sammen et nydelig kit, "Daydreams and Fantasies". Det burde du sjekke ut, jeg synes det passer til allslags lo`er!
Her er en lo laget med kitet:

Og så en liten template-freebie som takk for titten som vanlig :-)

Den kan du laste ned her! Ha ei fortsatt trivelig uke!

tirsdag 10. november 2009

Knapt en og en halv måned til juleaften!

Om ikke lenge starter julestresset. Heldigvis har vi ikke så fryktelig mange å kjøpe julegave til! Men jeg har tenkt å være tidlig ute i år, slik at jeg kan slappe av og nyte mest mulig av adventstida.. Drakk forresten min først julebrus igår, da greide vi ikke vente lenger! Julebrusen er jo i butikken allerede i oktober, synes det er litt tidlig jeg. Litt av sjarmen er jo at den skal høre til jula! I forrige uke vaksinerte vi oss mot svinesjuka, og mottok i den forbindelse et morsomt bilde fra min bror:
Ikke greit å være gris i disse dager... Enten juleribbe eller svineinfluensa..
Og her er et som viser hvor forskjellig man faktisk kan tenke om ting:
Da får vi bare håpe vi unngår denne svinepesten! For jeg synes jammen meg vi har hatt nok sykdom her i huset!

lørdag 7. november 2009

"The greatest tragedy of life is not that men perish, but that they cease to love."


Tenk å hatt like få bekymringer som pelsdåtten på bildet! Det hadde vært drømmen det! Hennes største bekymring er vel når maten blir servert (selv om det skjer på nogenlunde samme tidspunkt hver dag)!

Ja, overskriften sier sitt. Jeg er et menneske av få ord. Et skrantende samliv er noe dritt..! Men etter så mange forsøk så bør man vel vite at det kanskje bare er å kaste inn håndkleet. Det er der jeg sliter, med å gi slipp, man vil jo så gjerne at det skal fungere! Både Aica og jeg depper til tider, for her i huset er det bare sykdom og atter sykdom. Og er det ikke det, så er det annen faenskap som ødelegger den lille husfreden vi har.. Det er så tungt å leve slik i lengden! Det hadde vært godt å ha familien rundt seg, noen som stilte litt opp for meg innimellom. Derfor har jeg tenkt masse i det siste på å dra nordover, sammen med Aica selvfølgelig. En god ferie hadde gjort seg før julemaset begynner for fullt. Så nå vet dere hvorfor jeg ikke er i scrappehumør og hvorfor jeg ikke er så mye på nett som jeg pleier! Men her har dere en ny template dere kan kose dere med:

Den kan lastes ned her! Ha en fortsatt fin helg!

fredag 6. november 2009

Glorious Grey

Kjersti (k.a.t Designs) har kommet med et råflott kit; "Glorious Grey"! Har rukket å smekke sammen en lo allerede, men skulle så gjerne hatt mere tid.. Er jo så moro å scrappe! Her er en preview av kitet:

Og se hva jeg fikk ut av det:

Det finnes også quickpages av dette kitet! (også dem er rålekre!!)

tirsdag 3. november 2009

Verdens mest sjarmerende bamse :-)

Ja, den er nemlig min! Istedetfor å gi labb, så sitter bikkja vår som en bamse når hun øyner noen godbiter innen rekkevidde.. Slik sjarmerer hun dem aller fleste i senk. Selv matfar blir bløthjerta når hun setter seg på rompa og veiver med forlabbene i håp om å få noe godt! Hvem har sagt at det bare er "lapdogs" som kan være søte og sjarmerende?

Søt ja? :-)

Nå tror jeg jammen meg det er like før snøen kommer her.. *grøss* Kan ikke si jeg gleder meg akkurat! Kuldegrader er ikke noe for en frossenpinne som meg.
Her er en ny template for alle scrappegale:

Den finner du her! Ha en fortsatt fin uke og takk for titten!