mandag 28. desember 2009

Brrrr....

Jeg synes iværtfall det er kaldt ute nå! Når gradstokken kryper under -10, da får en aldri nok klær på seg før en går ut! Så for meg betyr det at jeg omtrent ikke greier å røre på meg idet jeg vaggler ut døra. Og med kamera rundt halsen og ei hoppende glad rottweilerfrøken i hælene, så sier det seg selv at det ikke alltid går like bra! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har ligget og kavet på magen i den dype snøen. Og jeg må innrømme at tanken på å sparke henne til månen har streifet meg et par ganger. (Men heldigvis så går det fort over.. hun er jo bare verdens mest sjarmerende hund!) Jeg blir mest engstelig -for speilrefleksen har ikke noe godt av slike snømengder! Det har gudskjelov godt bra så langt!
Som dere ser, Aica har ikke noe imot snøen. Eller, når hun har hærja en stund så begynner hun å sutre (les: pipe) for da er hun så sliten og alt blir så tungt. Hun vil jo så gjerne hærje ubegrenset!
Her er alphaen til julekitet, håper det ikke ble for lenge å vente:

6 kommentarer:

 1. Heia Cathrine.
  Måtte humre litt for meg selv da jeg leste innlegget ditt. Synes jeg ser deg for meg, kavende i snøen, med ett bein ut etter prinsessa, hihihi ;)
  Jeg er heller ikke særlig fan av kulde, men synes det er herlig at det har kommet litt snø.
  Har vært ganske daffete noen dager nå, så forhåpentligvis kommer vi oss utenfor døra i løpet av morgendagen....

  SvarSlett
 2. Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 28 Dec [LA 04:00pm, NY 07:00pm] - 29 Dec [UK 12:00am, OZ 11:00am] ).

  SvarSlett
 3. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

  SvarSlett
 4. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 3 post on Dec. 29, 2009. Thanks again.

  SvarSlett
 5. Jasså, du liker ikke å base i snøen på alle fire, som ei viss annen jente i huset deres da? LOL!!! Ser i hvert fall ut som hun koser seg masse, og det er jo flott! Nei, holder meg innendørs mye selv i disse kalde dager og... Ha en flott nyttårsfeiring!

  SvarSlett
 6. Godt nytt år og
  takk for alpha!!
  Flott,skal bruke den!

  Du lager så masse fint, jeg har pc full med ting fra deg som bare skriker etter å bli brukt!!

  Stå på!!

  SvarSlett