lørdag 7. november 2009

"The greatest tragedy of life is not that men perish, but that they cease to love."


Tenk å hatt like få bekymringer som pelsdåtten på bildet! Det hadde vært drømmen det! Hennes største bekymring er vel når maten blir servert (selv om det skjer på nogenlunde samme tidspunkt hver dag)!

Ja, overskriften sier sitt. Jeg er et menneske av få ord. Et skrantende samliv er noe dritt..! Men etter så mange forsøk så bør man vel vite at det kanskje bare er å kaste inn håndkleet. Det er der jeg sliter, med å gi slipp, man vil jo så gjerne at det skal fungere! Både Aica og jeg depper til tider, for her i huset er det bare sykdom og atter sykdom. Og er det ikke det, så er det annen faenskap som ødelegger den lille husfreden vi har.. Det er så tungt å leve slik i lengden! Det hadde vært godt å ha familien rundt seg, noen som stilte litt opp for meg innimellom. Derfor har jeg tenkt masse i det siste på å dra nordover, sammen med Aica selvfølgelig. En god ferie hadde gjort seg før julemaset begynner for fullt. Så nå vet dere hvorfor jeg ikke er i scrappehumør og hvorfor jeg ikke er så mye på nett som jeg pleier! Men her har dere en ny template dere kan kose dere med:

Den kan lastes ned her! Ha en fortsatt fin helg!

2 kommentarer:

  1. Åh, kjære Cathrine, dette var leit å høre...
    Det er vel aldri enkelt å gi slipp sånn uten videre, særlig når dere har en historie sammen. Skjønner godt at du savner familien din nå. Sender massssssse klemmer til deg og håper du finner ut av det som er best for deg!
    Linda

    SvarSlett
  2. Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 19 Nov [LA 04:32pm, NY 07:32pm] - 20 Nov [UK 12:32am, OZ 11:32am] ).

    SvarSlett