mandag 14. desember 2009

3.Søndag i advent!

Da er det bare 11 dager igjen til Juleaften! Tiden bare flyr avgårde, og det er derfor jeg ikke har vært noen flink blogger i det siste. Det er jammen meg mye som skal gjøres og forberedes til jula, og jeg har ikke begynt på julebaksten enda. (Men jeg har heldigvis ikke tenkt å bake 7 sorter her i huset!) Jeg koser meg sånn når frosten ligger på bakken ute, mens jeg kan sitte inne og kose meg med masse levende lys sammen med dem som betyr mest for meg her i livet. Tror jula gjør noe med meg. Den får meg til å tenke på hvor godt vi har det, og jeg må si det gjør meg veldig takknemlig! :-) Min kjære samboer har pynta adventslysfatet med yndlingssjokoladen min, krembanan, jeg føler meg rett og slett kjempeheldig!

Julegavene er så og si i boks. Og julekjøttet er i frysern. Og her er den som gleder seg aller mest til juleribba:
Takk for at du tok deg en tur innom bloggen min, ha en fortsatt fin adventstid! Her er en juletemplate dere kan kose dere med oppi alt førjulsstresset (evt. laste ned og kose dere med i romjula!) Den kan lastes ned her!

Here is my Christmas Template 4, download here if you like it :)
Sorry, I haven`t been a good blogger lately. There are so much to do before christmastime and the time really flies! Enjoy your christmas preparations and don` t forget to stop by every once in a while to check for new freebies!

7 kommentarer:

  1. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

    SvarSlett
  2. Thank you for the tempalte.

    SvarSlett
  3. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 10 post on Dec. 14, 2009. Thanks again.

    SvarSlett
  4. Thank you for your lovely freebie! We have mentioned it over at our new blog, Digitally Inspired.

    SvarSlett
  5. Heia Cathrine.
    Nå er det bare 4 dager igjen - og jeg kjenner at det kribler litt i magen, hihi :)
    Takk for nok en nydelig template. Nå må jeg virkelig prøve å få scrappet litt igjen, det går i bølgedaler nå.
    Har en liten ting til deg på bloggen min ;)
    Klæm

    SvarSlett
  6. Heihei!!
    Så flott julepynt du har da!! Og så herlig at Aica har egen julekalender da, men hun er vel kjempeglad i litt snop så det er vel satt stor pris på! LOL! :-)

    SvarSlett