mandag 1. februar 2010

Det hadde ikke gjort noe med ny inspirasjon

Nå har Aica og jeg vært i Trondheim en stund, derav dårlig med blogging. Jeg er ganske så tiltaksløs for tida, og hverken scrapping eller fotografering frister.. Tror ikke jeg har sett så mye på tv før, som jeg har gjort nå den siste uka. Siden det er så kaldt enda så er det jo ikke lenge man orker å være ute i slengen heller. Og det er bare å glemme å ta med speilrefleksen, dersom man vil unngå forfrosne fingre. Kanskje det er mangelen på frisk luft som plager meg siden jeg er usedvanlig sur og grinete for tiden?!
Fikk meg en tur på dyrebutikken her om dagen, da Aica greide å ødelegge kjetting-halsbåndet sitt. Mye kult å se, men det er ikke mye utvalg for sånne store kraftplugger som rottweilere. Og for noen priser!! Jeg som er så gjerrig -får bakoversveis av griseører til 12kr stykket. (Det har vel kanskje litt med at Aica spiser grisører som om det var potetgull...) Noen griseører ble det da, og en hale faktisk. Og så fikk jeg tak i ny kjetting selvfølgelig.

Det ble også investert i to nye blinkere, ettersom dem vi har kjøpt inn har tatt kvelden en etter en...Jeg sjekket på ebay, og fant ut at dersom jeg hadde hatt tålmodighet til å vente noen uker så hadde jeg fått dem for under halv pris -med frakt inkludert! Jaja, noe å huske på til neste gang. I min søken på nettet etter snacks til bikkjedyret, så kom jeg over dogsnacks.no. Skal bestille derfra når det kommer penger på kontoen igjen. Der selges griseører, grisehaler, kyllingnakker, tørrfisk og lever til gunstige priser.

Her er en ny template for de scrappefrelste som følger bloggen. Enjoy! :)
Håper scrappeånden min kommer tilbake snart.. Så langt i år har det bare blitt 2 usle lo`er..

Download Here

12 kommentarer:

 1. Thank you- fantastic template.

  SvarSlett
 2. Thank you for your lovely freebie! We have mentioned it over at our blog, Digitally Inspired.

  SvarSlett
 3. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

  SvarSlett
 4. Takk for flott template!!
  Jeg har heller ikke funnet scrappemodusene ennå, de siste jeg har lagd har jeg hatt en reddende engel i templatene dine!!

  Sånne blinke dingser kjøpte vi på clas ohlsson for en stund siden. Hadde de på vogna, tror de var ment for sykler. Så du kan sjekke prisen der evt..

  SvarSlett
 5. Heia Cathrine. Inspirasjon kommer når du minst venter det ;)
  Jeg ventet i det lengste med å starte på oppgavene til Årets Scrapper, men til slutt MÅTTE jeg bare sette i gang. Og med det kom det faktisk et snev av inspirasjon også.
  Er du i Trondheim ja - da er du ikke så langt unna heimen min da ;)
  Ønsker deg en trivelig dag!

  SvarSlett
 6. Thank you! Your blog post will be advertised on the CraftCrave DigiFree search engine today (look for timestamp: [02 Feb 02:00pm GMT]).

  SvarSlett
 7. Thank you so much for this freebie! I have shared it on my blog Hand Picked Freebies :)

  SvarSlett
 8. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 9 post on Feb. 02, 2010. Thanks again.

  SvarSlett
 9. Thanks for the wonderful template - adore your dog!

  SvarSlett