torsdag 25. februar 2010

Hjemme aller best!

Igår tok Aica og jeg toget fra Trondheim og hjem til Oslo. Jeg må innrømme at jeg grua meg litt på forhånd pga. alt tullet som har vært med NSB i det siste. Men vi kom da frem, og turen gikk kjempefint! Makan til snill hund skal man lete lenge etter, hun oppførte seg helt eksemplarisk! Det var herlig å komme hjem igjen, og resten av kvelden tilbragte vi under et varmt og godt pledd på sofaen. Og siden det var så kaldt på soverommet når jeg skulle legge meg, så ble det til at Aica fikk sove under dyna sammen med meg. Nå slapper vi bare av med OL på tv`n i bakgrunnen. Vi har akkurat delt en dolly-pizza, og jeg ble helt stappmett. Aica hadde sikkert spist enda en pizza for hun eier ikke magemål... Det var jammen meg godt vi var ute og kasta ball tidligere idag, for nå ligger vi på sofaen som noen slakt begge to. I morgen kommer min kjære hjem, og det gleder jeg meg kjempemasse til! :)
Her er noen bilder knipset idag:

Det er god trim å løpe etter ballen i den dype snøen.

Benken uttafor blokka vår er mildt sagt nedsnødd...

Crazydog i farta!
Haha, ikke vår bil heldigvis!!
Ha en fortsatt fin torsdagskveld, og takk for titten! :)

søndag 21. februar 2010

Beinkaldt, men like blid!

Nå er det pinadø så kaldt at jeg får ising i tenna når jeg smiler ute! Gradestokken viste -11,2 da vi dro til festningen for å kaste litt ball med Aica tidligere idag. At det ble en iskald opplevelse trenger man ikke være noen Einstein for å skjønne. Jeg sitter enda under 2pledd med blåseovn foran beina.
Lillebror og Aica på tur. Det ble ikke tatt så mange bilder, siden fingra fort ble stivfrosne uttafor vottene. Men Aica fikk da løpt endel, "ball-henter`n". :)
Etterhvert ble hun sliten og la seg ned istedet for å komme tilbake med ballen. Tydelig sliten av all løpinga. Så nå ligger hun som et slakt og snorker som en gammel ulk på den nye senga si. Var nemlig på Hund som Hobby og kjøpte ny seng til frøkna igår. Slik ser den ut:
Dogman-seng, bildet hentet fra http://www.dogman.se/
(komfort-dronninga vår har selvfølgelig pelspledd og pute i den)
Tror jeg må laste ned noen gratis-kit og se om scrappelysta kanskje kommer tilbake. For nå synes jeg det går altfor lang tid mellom hver layout.. Kanskje har du noen kit å anbefale?
Her er iallefall en ny template dere kan leke dere med:

tirsdag 16. februar 2010

Litt tankespinn

Enkelte dager hadde jeg nok ikke orket å stå opp engang, hadde det ikke vært for at jeg er så heldig å ha Aica ved min side. Det er så absolutt noe i utsagnet "menneskets beste venn". I det siste har jeg vært litt nedfor og deppa, og da har bikkja vært så og si mitt eneste lyspunkt i livet. Hun er alltid glad, og leser meg som en åpen bok virker det som. Er jeg lei meg så kommer hun og legger hodet sitt i fanget mitt, som om hun sier "slapp av, det ordner seg nok skal du se". Jeg får nesten dårlig samvittighet for den uforbeholdne kjærligheten, lojaliteten og trofastheten hun gir. Uten å kreve noenting tilbake. Det er så godt å tenke på. For vi mennesker stiller krav til hverandre, på all slags måter, bevisst og ubevisst. Hele tiden. Etter noen uker her i bartebyen, har jeg fått tenkt masse frem og tilbake. Har også tilbrakt mye tid med familien min og gjort ting som jeg setter pris på. Håper det går mot en lysere hverdag! :) Det får tiden vise. Forandring må til, det er iværtfall sikkert!

"Kjærlighet er som en fiolin. Musikken kan stoppe nå og da, men strengene er der bestandig."
Så noen bilder tatt av min bror her om dagen:


Aica er nå et ordentlig sjarmtroll med glimt i øyet! Gledessprederen min!

Strutseimitasjonen er et velkjent syn om vinteren...hehe..
Siden jeg har en del å tenke på fremover, så kan det hende blogging og designing blir nedprioritert. Men en template i ny og ne skal jeg få slengt ut til dere!

søndag 14. februar 2010

Valentines Day og morsdag!

Tenkte jeg måtte lage et innlegg idag også, siden det er valentines day og morsdag!

Til min kjære:
Og så kom jeg over et litt humoristisk sitat som passa så godt til denne alle hjerters-dagen:
"To be happy with a man, you must understand him a lot and love him a little. To be happy with a woman, you must love her a lot and not try to understand her at all."
...og denne var jo bare så søt da, ikke sant?
Og til min kjære mamma:
Og så noen bilder av Aica da. Kan jo ikke skrive i bloggen uten å nevne henne forstår dere vel!
Så lenge rompa har det mykt, så er det ikke så nøye med resten av kroppen. Idag har hun vært ute og gått lang tur mens matmor har gjort et tappert forsøk på å bake kake. Hehe.. I vår familie så var det nemlig brodern som trakk det lengste strået når det kommer til heimkunnskaps-genene, han slår meg glatt både når det gjelder matlaging og håndarbeid..
Her er forresten noen bilder av at han løfter en noe skeptisk Aica:


Ha en fortsatt fin søndagskveld enten det blir morsdag-, valentin-, eller fastelavnfeiring!

lørdag 13. februar 2010

En tanke optimist!

Nå ser jeg lys i enden av tunnelen; snøen forsvinner!! Selv om det ikke er mye å se til sola akkurat, så smelter snøen sakte men sikkert. Så det var skummelt glatt da jeg gikk en runde med Aica i ettermiddag.

Jeg må si jeg er litt engstelig for å bli hengende som et slips etter bikkja på dette glatte føret. Det blir til at man krysser fingra for at det ikke dukker opp noen katter eller noe annet som hun kan finne über-interessant. (Det er nå man får erfare hvor godt hunden virkelig hører på deg som eier!)
Igår var vi en tur på europris, og mamma måtte jo bare svi av noen kroner på en aktivitetsleke til pelsdåtten. Men som jeg sa, den kom ikke til å vare lenge. Dersom hun får styre som hun vil med den, så spiser hun seg bare gjennom gummien/plasten for å komme til godbitene. Selv om hun veldig godt vet at meningen er at hun skal trille ballen rundt på gulvet så godbitene ramler ut. Hun er nok ikke av den tålmodige typen...

Kjøpte tennisball på Tropehagen-Zoo (TAM) for ei stund tilbake, men den varte absolutt ikke lenge. Det var 2 tygg så var den ubrukelig... Så idag travet jeg gjennom noen sportsbutikker sammen med min lillebror og samboeren hans på leting etter kvalitets-tennisballer!
Endte opp med disse denne gangen, og etter en runde ute på sletta er tennisballen faktisk like hel:

Og litt lørdagssnop selvfølgelig, masse griseører:
(slapp av hun får ikke alt på samme dag!!)

Slenger ut enda en template jeg, til dere som ikke er så veldig hundeinteressert men allikevel scroller dere gjennom mine lange blogginnlegg om voffsen. Ha en fortsatt fin helg!

torsdag 11. februar 2010

Endelig kunne speilrefleksen være med ut!

Endelig en formiddag uten massive snøbyger! Så da ble speilrefleksen med ut. Det ble ikke noen bra bilder pga dårlige lysforhold... Det kit-objektivet er allsidig, men ikke spesielt lyssterkt. Så det ble litt småpusling med bildene etterpå!
Jeg har glemt hvordan man smiler. Og her ser dere hvorfor, eller noe av årsaken:
Sjarmtrollet mitt, kan man bli mere fotogen? :-)

Sånn, det var litt bildespam, fra en ellers så grå hverdag... Håper formen tar seg opp snart slik at humøret blir bedre og frustrasjonen blir mindre.. Er ikke noe morsomt å være kjemperastløs men ikke ha krefter til noenting...!
Har som vanlig en template på lur, selv om det har blitt lite scrapping i det siste. Slik ser den ut:

søndag 7. februar 2010

Et matvrak av dimensjoner -eller en praktisk matkvern?

What to do, what to do? Her i bartebyen snør det som bare det. Har sikkert kommet 10cm ny-snø de siste par dagene, æsj. Synes jammen meg det har vært nok vinter nå vel. Det er så tungt å bevege seg utendørs, blir jo som den kneløft-treningsøkta for meg som ikke rager spesielt høyt over bakken! Så tidsfordrivet blir ofte tv-titting og fotoredigering, istedetfor å nyte naturen...

Bildene er tatt av min lillebror. Vi var innom der en tur idag, og da fikk Aica beinrestene fra gårsdagens middag. Det var kos. Glemte selvfølgelig å ta med kameraet, men er det ikke alltids sånn når morsomme øyeblikk dukker opp? Brodern er en av dem som enda greier å løfte på Aica. Og det er virkelig et artig skue. Bikkja prøver å gjøre seg så tung som hun bare kan, for å gjøre det vanskeligst mulig å løfte på henne. Og så kommer et engstelig blikk idet hun mister fotfestet, etterfulgt av et uttrykk i trynet som ligner en som sitter og driter. Hun ser mildt sagt utilpass ut.
Der det er mat, er det også meget stor sannsynlighet for at en über-optimistisk Aica befinner seg. Noe av det første hun finner ut av på nye steder er hvor kjøkkenet ligger -og hvem som er best til å dele på maten der, selvsagt. Og hun har full kontroll på hva som settes hvor på bordet, og når de tobeinte er velforsynte. Da er det nemlig hennes tur, ifølge henne. Hjemme pleier hun å komme med de halvspiste tyggebeina sine og skal "bytte" til seg middagsrester. Hos min bror ligger ikke bein slengt rundt omkring på gulvet, så hun tar det første og beste hun finner -nemlig broderns sure sokker! Yummi!! Kanskje lillebror hadde lært seg og plukke opp sokka sine dersom han hadde hatt en som Aica i hus? :p
Denne templaten synes jeg ble så stilig, så den tror jeg jammen meg jeg skal prøve meg på selv når scrappe-mojoen inntar kroppen min igjen. Hvilke templates har du mest sansen for?

lørdag 6. februar 2010

Lasagne hos lillebror

Idag har Aica og jeg vært på middag til brodern og hans samboer. Eller jeg fikk mat og Aica fikk trim. Brodern tok henne med på en aldri så liten tur. Tror hun satte pris på det, for hun brukte laaaaang tid på å "lese avisa" fortalte han. Så nå ligger hun rett ut i sin dypeste tornerose-søvn og snorker i kjent rottweilerstil... Skulle gjerne hatt en slik av-knapp jeg også!

Skjønneste rottweilerfrøkna! Hun har endret mammas syn på rottweilere totalt. Dem er jo bare noen store kosegriser jo, som vet å sette pris på sofakos og god mat. Livsnyter med stor L.

I morgen avsluttes avstemminga til "Årets Scrapper" på datascrapping.no, og jeg må si jeg er litt spent -selv om det ikke ble lagt så mye arbeid i mine bidrag. Alltid moro å være med på konkurranser! Her er en ny template som dere kan kose dere med i helga:

Download Template
Ha ei fortsatt fin helg!

mandag 1. februar 2010

Det hadde ikke gjort noe med ny inspirasjon

Nå har Aica og jeg vært i Trondheim en stund, derav dårlig med blogging. Jeg er ganske så tiltaksløs for tida, og hverken scrapping eller fotografering frister.. Tror ikke jeg har sett så mye på tv før, som jeg har gjort nå den siste uka. Siden det er så kaldt enda så er det jo ikke lenge man orker å være ute i slengen heller. Og det er bare å glemme å ta med speilrefleksen, dersom man vil unngå forfrosne fingre. Kanskje det er mangelen på frisk luft som plager meg siden jeg er usedvanlig sur og grinete for tiden?!
Fikk meg en tur på dyrebutikken her om dagen, da Aica greide å ødelegge kjetting-halsbåndet sitt. Mye kult å se, men det er ikke mye utvalg for sånne store kraftplugger som rottweilere. Og for noen priser!! Jeg som er så gjerrig -får bakoversveis av griseører til 12kr stykket. (Det har vel kanskje litt med at Aica spiser grisører som om det var potetgull...) Noen griseører ble det da, og en hale faktisk. Og så fikk jeg tak i ny kjetting selvfølgelig.

Det ble også investert i to nye blinkere, ettersom dem vi har kjøpt inn har tatt kvelden en etter en...Jeg sjekket på ebay, og fant ut at dersom jeg hadde hatt tålmodighet til å vente noen uker så hadde jeg fått dem for under halv pris -med frakt inkludert! Jaja, noe å huske på til neste gang. I min søken på nettet etter snacks til bikkjedyret, så kom jeg over dogsnacks.no. Skal bestille derfra når det kommer penger på kontoen igjen. Der selges griseører, grisehaler, kyllingnakker, tørrfisk og lever til gunstige priser.

Her er en ny template for de scrappefrelste som følger bloggen. Enjoy! :)
Håper scrappeånden min kommer tilbake snart.. Så langt i år har det bare blitt 2 usle lo`er..

Download Here