onsdag 23. desember 2009

Har jeg tid til å blogge nå?

Tja, nja, egentlig ikke. Egentlig skulle jeg ha sovet nå, for i morgen blir nok en tøff dag. Selv om det viktigste er i boks, så er det alltids noe småtteri som dukker opp -og så er man jo selvfølgelig veldig flink til å spare det "verste" tilslutt også da.. Men, jeg fant ut at jeg måtte skrive noen ord, slik at jeg kan skryte av den flotte blog-awarden Linda gav meg her om dagen! Nok engang, tuuusen takk! Jeg må tenke litt på hvem jeg sender den videre til -har jo ikke blitt tid til å besøke så mange blogger i det siste akkurat.
<--- Tenk, den er min enn så lenge!

Nå er det dagen før den store dagen! Jeg gleder meg sjukt til å pynte juletre og ikke minst ta meg tid til å kose meg med julebaksten. Aica har allerede skjønt at noe er i gjære, det er bare i jula vi har klementiner og pepperkaker - og hun elsker begge deler! Hun har med sin gode luktesans også funnet ut hvor pakkene er gjemt og hvilke som er hennes.
Nei, nå er det senga for min del! Takk for at du tittet innom bloggen min i disse travle tider.
Ha ei riktig så fin julefeiring sammen med dem du er glad i!
Her er enda en juletemplate, HO HO HO:

Download Here

3 kommentarer:

  1. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

    SvarSlett
  2. Thank you! Your blog post will be advertised on the CraftCrave DigiFree search engine today (look for timestamp: [05 Feb 03:37pm GMT]).

    SvarSlett