lørdag 5. desember 2009

Julestemning i huset (og en juletemplate til!)

Nå har vi fått opp julepynten og julegardina på kjøkkenet. Kjenner jeg får sommerfugler i magen, gleder meg som en unge til jul jeg! Eller, jeg storkoser meg allerede jeg!! :-)

Og idag kom pakken til Aica! Bestilte noen nye bånd og en julekalender til henne her om dagen. Kan vel si jeg hadde litt dårlig samvittighet for at jeg ikke fikk fiksa pakkekalender til henne i år.. Og siden den kom noen dager for sent, så blir det noen ekstra luker på henne imorgen også, hehe :-)

Vi har lenge sett etter halsbånd med lys i. Eller noe blinkende til å henge i halsbånd, men det er visst vanskelig å finne noe av god kvalitet. Enten så ristes det istykker på tur eller så er lyset/blinkinga helt på trynet. Så nå er vi spente på hvor lenge dette nyinnkjøpte halsbåndet varer! Synes det var så råstilig lys i det! (man kan velge mellom rask blink, sakte blink eller fullt lys!) Nå synes iværtfall bikkjedyret ute i mørket. :D


Kult, ikke sant?

Og jeg har ikke ligget på latsiden når det gjelder scrapping i det siste, har et nytt kit under konstruksjon, og så holder jeg på med det forbaskete julekortet enda da.. (spørs vel om jeg blir fornøyd med det, så jeg får sendt det avgårde før jul..) Mekker også en del templates selvfølgelig, det blir det aldri nok av! Her er en ny juletemplate, enjoy:

Download template here!

Ha en fortreffelig helg! Have a nice weekend!

3 kommentarer:

  1. Så herlig med den kriblende julefølelsen i magen ;)
    Og for en nyyyyyydelig template du har laget - tusen, tusen takk!
    Ønsker deg ei god helg - klæm!

    SvarSlett
  2. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 9 post on Dec. 05, 2009. Thanks again.

    SvarSlett