tirsdag 1. desember 2009

Juletemplate!

Tenkte jeg skulle reklamere litt for min faste utfordring på datascrapping.no! Så dette blir et kjapt innlegg denne gangen. Må komme meg i seng og få rikelig med skjønnhetssøvn, for i morgen har jeg mye på tapeten! (noen påsto at jula er rett rundt hjørnet og greier!!) Er det noe som gjør meg svett så er det stress... Og er det noe jeg er god på så er det å utsette ting så det blir stress... Men nok om det! :-)
Denne måneden så måtte det bli en juleinspirert template til templateutfordringen på datascrapping.no. Sleng deg med om du har lyst da vel! Slik ser iværtfall templaten ut:
Den kan lastes ned her! Download here!
...
This template was made for this months challenge at the norwegian scrapping-forum datascrapping.no. Have fun with it! Thank you so much for all your beautiful comments <3
I read them all! :-)

4 kommentarer:

 1. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 5 post on Dec. 02, 2009. Thanks again.

  SvarSlett
 2. Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 02 Dec [LA 02:00pm, NY 05:00pm, UK 10:00pm] - 03 Dec [OZ 09:00am]).

  SvarSlett
 3. Great template. Thanks and Happy Christmas to you

  SvarSlett
 4. wonderful! Thanks so much!

  SvarSlett