søndag 17. januar 2010

Chewios & Sugerør

Aica var så heldig å vinne i julekalenderen til PetShopGirls.no, og her om dagen kom det en pakke i posten. Det var en plysjeske med "plysj-chewios" inni. Altså pipeleker i plysj. Pipelyden gjorde Aica ekstra interessert, men av erfaring vet jeg at det er en "demolition-dog" vi har... Men hun greide å sjarmere til seg en "chewio", og det tok et par minutter så lå restene av den spredd utover hele stuegulvet. Tror nok disse lekene er beregnet på tasselabber i en helt annen målestokk -ikke supersterke rottweilerkjever! Moro så lenge det varte da :-)

Sugerør er toppen! Man trenger nemlig ikke skjønne hva dem brukes til når man er ei bestemt rottweilerfrøken. Sugerør er bare en av tingene på listen over ting hun bare må ha, men ikke vet helt hva hun skal gjøre med... Posere litt med det kanskje?

Blir ikke tatt så mange bilder av pelsdåtten vår i disse dager. Prøver å skåne henne for den sterke blitzen siden hun ikke er helt bra i øynene sine enda.
Helgen har sålangt blitt brukt til særdeles lite anstrengelser, mest bare sofasliting. Kan vel si jeg lader opp til uka? hehe.. Har såvidt begynt på mine bidrag til Årets Scrapper-konkurransen på Datascrapping.no, men kan ikke si det går unna akkurat..
Her er en liten freebie til alle scrappefrelste som titter innom:

En allsidig, tøff alpha! (inneholder æ, ø, og å)
Download Here

2 kommentarer:

  1. Thank you! Your blog post will be advertised on the CraftCrave Graphics Freebie search engine today (look for timestamp: [17 Jan 03:16am GMT]).

    SvarSlett
  2. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 6 post on Jan. 17, 2010. Thanks again.

    SvarSlett