lørdag 16. januar 2010

Kreativ Blogger-award!

Jeg har vært så heldig å motta nok en award fra min scrappevenninne Linda. Ta en titt på hennes kreative og inspirerende blogg, Lindas stille stund! Det er alltid moro med slike awardser, det er bare så vanskelig å sende den videre -for det er jo så altfor mange kreative bloggere der ute som fortjener en slik!

Med awarden følger det noen punkter:
1. Kopier awarden på bloggen din.
2. Link til personen som gav deg awarden.
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres så de får vite om awarden.

Skal vi se, 7 interessante fakta om meg:
1. Elsker HUNDER i alle fasonger og farger!
2. Liker IKKE katter... (Hadde katt i noen måneder, og håper for guds skyld at ikke alle katter er som den vi hadde...KATTastrofe!)
3. Setter pris på kvalitetstid med LAPTOPEN
4. .....og da DESIGNER jeg litt for å glede andre digiscrappere!
5. Har SPEILREFLEKSEN med meg (nesten) overalt -akkurat som bikkja vår, som er blitt vant til å posere
6. Jeg er litt PERFEKSJONIST -på godt og vondt :)
7. Elsker SJOKOLADE (krembanan, lohengrin, gullbrød, snickers, troika og mange flere!)

Sånn, var det interessant nok? :)

Etter å tilbragt flere timer i bloggverdenen, så viste det seg at det finnes utrolig mange inspirerende og kreative sjeler der ute. Jeg kunne nok brukt enda mere tid hadde døgnet hatt flere timer.
Men dem jeg ønsker å gi awarden videre til er disse 6:
Frk.Foslis Univers -en utrolig kreativ sjel som lager veldig mye flott!
Alvorada -masse inspirasjon og kule retro-ting!
...et bikkjeliv... -mye pent å se på!
Prosjekter i nr.35 -sjekk det stilige telys-kortet hun har laget!
Lenas Lykkeland -gleder meg til å se resultatet på veskeprosjektet!
Iren`s Hobbyblogg -lekre kort og mange flotte bilder for en hundefrelst som meg!


Endelig er det helg! Og heldigvis har gradstokken blitt litt mer morsom å se på. Nå kan man faktisk gå tur uten at snørret renner og fingra blir blå! Aica var helt rar forrige helg, kneip igjen øynene og lå bare og ynka seg stakkars. Vi trodde det var den berømte løpetida som var årsaken. Men innså fort at noe var galt med baby`n vår. Så dyrlegen var neste stopp. Og heldigvis kom vi i tide. Hun hadde nemlig væske bak hornhinna som skaper et altfor høyt trykk, så derfor kneip hun igjen øynene sine -av smerte!!!! Stakkars liten... Resten av uka har hun blitt skjemt bort til de grader med god mat og masse sofakos -slankekuren hennes får vente!! Hadde vi ikke reagert så kjapt som vi gjorde kunne det endt med at voffsen vår ble blind.. Heldigvis har hun blitt bedre nå, med hjelp av øyedråper og smertestillende. Og da matfar kom hjem fra Harrytur idag så ble det både griseøre og griseknoke på frøkna.

Her er en ny template for alle datascrappere som er innom!
Download here

6 kommentarer:

 1. Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Tagger Freebie search engine today (look for timestamp: [16 Jan 02:50am GMT]).

  SvarSlett
 2. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

  SvarSlett
 3. Heia!

  Så koselig å få denne flotte Awarden av deg det setter jeg stor pris på :) Koselig at du stakk innom bloggen min også ;) Må bare få si at det er en flott hund du har :) Jeg også er så gla i hunder og nesten alle andre dyr også nesten litt sykelig glad i dyr ;) Men det er vel bedre det enn å være motsatt ;)

  Nå står snart bading av Maja for tur her ;) så det blir godt med en fin kveld med god mat og lukten av en nybada puddel *lol*

  Legger meg inn som følger hos deg jeg ;)

  Ha en flott helg ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei!
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg og for award! Utrolig stas :)
  Lo godt når jeg leste om hvor lenge lekene fra pakkekalenderen varte. Jeg skjønner ikke hvem de er laget for, for min lille dachs ødelegger også alle leker i løpet av første lek... Du får heller si i fra om du finner noen leker som holder ;)
  klem C

  SvarSlett
 5. Jeg er glad for awarden altså - må bare finne litt tid til å sende den videre. Sånn etterhvert :) Nå skal jeg snart lage konkurranse på bloggen min, da må du hive deg på =)

  SvarSlett
 6. Så utrolig koselig å få denne flotte Awarden av deg det setter jeg stor pris på. Det tok litt tid før jeg oppdaget det, men det er litt typisk meg:) Koselig at du stakk innom bloggen min også ;)

  SvarSlett