søndag 10. januar 2010

Nytt år, nye muligheter!

Det har vært dårlig med scrapping, designing, bilderedigering, ja- egentlig alt i det siste. Jeg må innrømme at jeg har vært en ordentlig sofapotet. Når det er så kaldt ute som det har vært i det siste så er pute og pledd helt essensielt i sofakroken her i huset. Både min samboer og jeg er frossenpinner, og til en viss grad Aica også. Det har vært så ille at både bikkja og jeg omtrent har snudd på trappa på vei ut -altså en meget kjapp tissetur bare. Aica er jo som de fleste vet en fisefin rottweilerfrøken på visse områder. Kulden kan bli for mye for henne også innimelllom, så hun har gitt oss noen gode lattere i det siste. For når Aica synes det blir for kaldt på potene så prøver hun nemlig å unngå å ha dem for lenge i snøen. Ergo en steppende, velholdt rottweiler i snøen.
Litt bildespam må til nå som den siste trass-perioden hennes forhåpentligvis er over, for denne gang.. Men som jeg har sagt tidligere, man klarer ikke være sinna lenge på et sjarmtroll som henne! Min samboer pleier å si som trøst at ikke alle er perfekte.. Og pelsdåtten vår er nemlig full av personlighet, -på godt og vondt. (Mange av hennes "issues" kommer av at hun er "bittelitt" bortskjemt.. som enebarn flest!) Når matmor er et ordentlig dynedyr, så er det kanskje ikke så rart at voffsen også må ha egen pute og eget teppe tilgjengelig. Ja, Aica sover faktisk med hodet på puta og et fleecepledd over seg. Det er ikke bare vi mennesker som liker komfort.

Bildene over og bildet under er tatt mens det enda var mildt nok til å være ute mer enn 5min. uten å fryse av seg fingre og tær! Det er bare å glemme og ta med kamera ut i disse dager, for i denne sprengkulda så faller nok fingra av dersom jeg tar av meg vottene..

datascrapping.no har jeg som nevnt tidligere en månedlig templateutfordring. Og for dem som ønsker er det bare å slenge seg med. Her er januar-templaten:
Og jeg hadde planer om å legge ut Crazy Template 9 idag, men på merkelig vis så ble det Crazy Template 11 istedet.. Jaja, nr. 9 og 10 kommer dem også, jeg kan telle altså! ;)

10 kommentarer:

 1. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

  SvarSlett
 2. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 4 post on Jan. 10, 2010. Thanks again.

  SvarSlett
 3. thank you for another great template! Looking forward to using it!

  SvarSlett
 4. Takk for flotte templater!
  Masse flotte bilder du hadde tatt, her har det vært lite med bilder i det siste. men utrolig masse flotte motiv jeg har sett siste tiden når kameraet ikke er med.. ;(

  SvarSlett
 5. these are great templates. Thanks for sharing!

  SvarSlett
 6. Thank you for the great templates!!! They are awesome.

  SvarSlett
 7. Hei du =)
  Så fiiin ho e! Så på TV fra en dyrebutikk på Løkka i dag, der dem solgte mye "hundesko" nå i kulda - det må frøkna ha, vel? Salt og kulde er nok ikke godt for potene...
  Så mange positive kommentarer du får på arbeidet ditt ser jeg; klarer du å tjene litt penger på det kanskje?
  Klem fra et annet pledd i en annen sofa =)

  SvarSlett
 8. Fabulous templates on your blog. Thank you for sharing.

  SvarSlett
 9. He, he - elsker snuttene dine om prinsessa. Ingen tvil om at hun har en egen hærlig personlighet.
  Har en liten ting/utfordring til deg på bloggen min - tar du den???
  Ha en flott dag!
  Klæm

  SvarSlett
 10. Wow your templates are awesome Thanks so much. What a beautiful dog you have Have a great day.
  Thanks again for templates.

  SvarSlett