onsdag 20. januar 2010

En ny template -og litt syting!

Kjenner jeg er drittlei vinteren nå. Skulle ønske snøen forsvant og varmegradene kom! Idag blåser det en del, og så snør det litt. Så det er surt ute... Savner sola! Savner å ta bilder ute! Savner varme solskinnsdager! Aica hadde nok også valgt sol og varme fremfor snø og is, siden det betyr mere utetid for henne. Og nå er det underskudd på turgåing her i huset! Prøver å gi henne litt hjernetrim innimellom -altså hun må bruke nesa si til å lete frem godbiter eller leker som jeg har gjemt. Det synes hun er moro. Men ingenting er så moro som å leke med sine artsfrender, det er nok et stort savn i disse dager.

Driver å leker meg litt med fotoredigering, siden scrappeånden overhodet ikke er tilstede. Jeg tror det blir dårlig med bidrag til "Årets Scrapper"...
Aica har alltid vært veldig hengiven av seg. Hun skal alltid gi litt tilbake i form av slikk, dersom vi koser med henne. Men hun gjør oss ikke søkkvåte bare vi tar på henne altså. Bare et par slikk for å vise at hun setter pris på omsorgen vi gir henne.

Her er en ny template for dere med scrappeånden i behold!

3 kommentarer:

  1. Thank you for your lovely freebie! We have posted it at our blog, Digitally Inspired.

    SvarSlett
  2. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 6 post on Jan. 21, 2010. Thanks again.

    SvarSlett