søndag 21. februar 2010

Beinkaldt, men like blid!

Nå er det pinadø så kaldt at jeg får ising i tenna når jeg smiler ute! Gradestokken viste -11,2 da vi dro til festningen for å kaste litt ball med Aica tidligere idag. At det ble en iskald opplevelse trenger man ikke være noen Einstein for å skjønne. Jeg sitter enda under 2pledd med blåseovn foran beina.
Lillebror og Aica på tur. Det ble ikke tatt så mange bilder, siden fingra fort ble stivfrosne uttafor vottene. Men Aica fikk da løpt endel, "ball-henter`n". :)
Etterhvert ble hun sliten og la seg ned istedet for å komme tilbake med ballen. Tydelig sliten av all løpinga. Så nå ligger hun som et slakt og snorker som en gammel ulk på den nye senga si. Var nemlig på Hund som Hobby og kjøpte ny seng til frøkna igår. Slik ser den ut:
Dogman-seng, bildet hentet fra http://www.dogman.se/
(komfort-dronninga vår har selvfølgelig pelspledd og pute i den)
Tror jeg må laste ned noen gratis-kit og se om scrappelysta kanskje kommer tilbake. For nå synes jeg det går altfor lang tid mellom hver layout.. Kanskje har du noen kit å anbefale?
Her er iallefall en ny template dere kan leke dere med:

3 kommentarer:

  1. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

    SvarSlett
  2. Thank you! This blog post will be advertised on CraftCrave in the DigiFree category today (look for timestamp: [22 Feb 01:00pm GMT]).

    SvarSlett