lørdag 13. februar 2010

En tanke optimist!

Nå ser jeg lys i enden av tunnelen; snøen forsvinner!! Selv om det ikke er mye å se til sola akkurat, så smelter snøen sakte men sikkert. Så det var skummelt glatt da jeg gikk en runde med Aica i ettermiddag.

Jeg må si jeg er litt engstelig for å bli hengende som et slips etter bikkja på dette glatte føret. Det blir til at man krysser fingra for at det ikke dukker opp noen katter eller noe annet som hun kan finne über-interessant. (Det er nå man får erfare hvor godt hunden virkelig hører på deg som eier!)
Igår var vi en tur på europris, og mamma måtte jo bare svi av noen kroner på en aktivitetsleke til pelsdåtten. Men som jeg sa, den kom ikke til å vare lenge. Dersom hun får styre som hun vil med den, så spiser hun seg bare gjennom gummien/plasten for å komme til godbitene. Selv om hun veldig godt vet at meningen er at hun skal trille ballen rundt på gulvet så godbitene ramler ut. Hun er nok ikke av den tålmodige typen...

Kjøpte tennisball på Tropehagen-Zoo (TAM) for ei stund tilbake, men den varte absolutt ikke lenge. Det var 2 tygg så var den ubrukelig... Så idag travet jeg gjennom noen sportsbutikker sammen med min lillebror og samboeren hans på leting etter kvalitets-tennisballer!
Endte opp med disse denne gangen, og etter en runde ute på sletta er tennisballen faktisk like hel:

Og litt lørdagssnop selvfølgelig, masse griseører:
(slapp av hun får ikke alt på samme dag!!)

Slenger ut enda en template jeg, til dere som ikke er så veldig hundeinteressert men allikevel scroller dere gjennom mine lange blogginnlegg om voffsen. Ha en fortsatt fin helg!

3 kommentarer:

  1. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

    SvarSlett
  2. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 10 post on Feb. 14, 2010. Thanks again.

    SvarSlett
  3. Thank you for the great template!

    SvarSlett