lørdag 6. februar 2010

Lasagne hos lillebror

Idag har Aica og jeg vært på middag til brodern og hans samboer. Eller jeg fikk mat og Aica fikk trim. Brodern tok henne med på en aldri så liten tur. Tror hun satte pris på det, for hun brukte laaaaang tid på å "lese avisa" fortalte han. Så nå ligger hun rett ut i sin dypeste tornerose-søvn og snorker i kjent rottweilerstil... Skulle gjerne hatt en slik av-knapp jeg også!

Skjønneste rottweilerfrøkna! Hun har endret mammas syn på rottweilere totalt. Dem er jo bare noen store kosegriser jo, som vet å sette pris på sofakos og god mat. Livsnyter med stor L.

I morgen avsluttes avstemminga til "Årets Scrapper" på datascrapping.no, og jeg må si jeg er litt spent -selv om det ikke ble lagt så mye arbeid i mine bidrag. Alltid moro å være med på konkurranser! Her er en ny template som dere kan kose dere med i helga:

Download Template
Ha ei fortsatt fin helg!

3 kommentarer:

  1. Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

    SvarSlett
  2. Thank you! Your blog post will be advertised on the CraftCrave DigiFree search engine today (look for timestamp: [06 Feb 03:00pm GMT]).

    SvarSlett
  3. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 11 post on Feb. 06, 2010. Thanks again.

    SvarSlett