torsdag 25. februar 2010

Hjemme aller best!

Igår tok Aica og jeg toget fra Trondheim og hjem til Oslo. Jeg må innrømme at jeg grua meg litt på forhånd pga. alt tullet som har vært med NSB i det siste. Men vi kom da frem, og turen gikk kjempefint! Makan til snill hund skal man lete lenge etter, hun oppførte seg helt eksemplarisk! Det var herlig å komme hjem igjen, og resten av kvelden tilbragte vi under et varmt og godt pledd på sofaen. Og siden det var så kaldt på soverommet når jeg skulle legge meg, så ble det til at Aica fikk sove under dyna sammen med meg. Nå slapper vi bare av med OL på tv`n i bakgrunnen. Vi har akkurat delt en dolly-pizza, og jeg ble helt stappmett. Aica hadde sikkert spist enda en pizza for hun eier ikke magemål... Det var jammen meg godt vi var ute og kasta ball tidligere idag, for nå ligger vi på sofaen som noen slakt begge to. I morgen kommer min kjære hjem, og det gleder jeg meg kjempemasse til! :)
Her er noen bilder knipset idag:

Det er god trim å løpe etter ballen i den dype snøen.

Benken uttafor blokka vår er mildt sagt nedsnødd...

Crazydog i farta!
Haha, ikke vår bil heldigvis!!
Ha en fortsatt fin torsdagskveld, og takk for titten! :)

5 kommentarer:

 1. Thanks for all your great templates!

  SvarSlett
 2. Thank you! This blog post will be advertised on CraftCrave in the DigiFree category today (look for timestamp: [26 Feb 01:00pm GMT]).

  SvarSlett
 3. Heia Cathrine.
  Godt å høre at dere kom dere vel hjem.
  Borte bra, men hjemme best - det kan jeg skrive under på.
  Vi kom hjem fra vinterferie i dag, og det var deilig. (Hvis du ser bort fra den svære dynga av klær som venter på å bli vasket, gaaaaaaaaaaah!)
  Det ligger en liten søt sak til deg på bloggen min ;)
  Ha en kos kveld.
  Klæm

  SvarSlett
 4. Thank you for the template. It looks fun.

  SvarSlett
 5. Så mange flotte hundebilder du har på bloggen din! Elsker hunder =)Har en bitteliten Prazsky Krysarik selv (som får plass mellom fortenna på din Rottweiler =).

  SvarSlett